Ik kwam met een complexe vraag voor een online-lesplatform mét community bij Jenny.

Een complex verhaal omdat ik gescheiden groepen wilde en de community vooral op beeld gericht is. Jenny heeft zich er helemaal in vastgebeten en liet niet los voor het goed liep! Ze is flexibel, bereikbaar, oplossingsgericht, laat niet los voor het geregeld is en erg gezellig om mee te werken. Wil je een online-leeromgeving? Vraag het Jenny!

Femke Veltkamp, femkeveltkamp.nl

Jenny is een fijne en open vrouw. Ze denkt op een prettige manier met mij mee. Ze heeft ideeën, zoekt dingen uit en blijft in goed contact. Ik vind het fijn dat ik met haar ben gaan samenwerken.

Thea van Bodegraven, Sterk in Eigen Kracht coaching

Jenny heeft mij super geholpen met het plaatsen van mijn e-book op mijn website. Ze denkt heel goed mee, heeft goede ideeën en argumenten waarom ik iets wel of niet moest doen. Ik ben heel blij met haar!

Jenny heeft me in eerste instantie geholpen met mijn gratis weggever en voor ik het wist had ze me gewoon gratis nog wat verbeterpunten voor mijn site gegeven. Ik was al langere tijd op zoek naar iemand die dat soort dingen voor me kon regelen en nu bleek dat Jenny dat ook gewoon voor me in orde kon maken. Ze heeft erg veel geduld met me gehad en steeds opnieuw dingen aangepast, zonder daar nog verder extra kosten voor te rekenen. Ik ben een zeer tevreden klant en als ik nog eens iets aan aanpassingen heb voor mijn site, dan weet ik Jenny te vinden!

Sandy Winde, Oog voor Opvoeden